Квартири на 4 мільйони гривень: чим володіє депутат Антон Геращенко

Читать на русском

Народний депутат і екс-радник голови МВС Антон Геращенко володіє в Харкові двома трикімнатними квартирами.

Народний депутат Антон Геращенко, який 15 листопада подав у відставку з посади радника голови МВС, володіє в Харкові двома трикімнатними квартирами.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», політика має житло на проспекті Науки (колишній проспект Леніна) та вулиці Чугуївській у Харкові.

Згідно з даними Єдиного реєстру нерухомого майна, квартира на пр-ті Леніна має площу 77,2 кв. м, а на вулиці Чугуївській – 63,3 кв. м.

Відзначимо також, що Єдиний реєстр нерухомого майна відображає інформацію щодо всіх людей з іменем «Геращенко Антон Юрійович». Отже, існує ймовірність, що квартирами в Харкові володіє не сам політик, а його повний тезка. Однак Геращенко родом із Харкова, тож імовірність, що квартирами володіє не він, досить невелика.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України

За інформацією сайтів продажу нерухомості, середня ціна квадрата на проспекті Науки в Харкові (з ремонтом) становить $ 1,5 тис., а на вул. Чугуївській (з ремонтом) – близько 600 «зелених». Виходить, що квартири Геращенка потягнуть на $115,8 тис. та $37,9 тис. відповідно. У переведенні в гривню (за курсом 26,8) ці квартири коштують 3,1 млн грн і 1,01 млн грн відповідно.

Зараз Антон Геращенко мешкає в Києві разом зі своєю другою дружиною та маленькою дитиною неподалік від станції метро «Позняки». За словами народного депутата, квартира, в якій живе його сім'я, належить його другій дружині Олесі.

Між тим рік тому ЗМІ повідомляли про те, що Антон Геращенко разом зі своєю дружиною Олесею оселився в елітній новобудові на Печерську, де один квадратний метр, за цінами 2016 року, коштував $3200. Однак дані про це житло ані тоді, ані зараз не зазначені в Єдиному реєстрі.

За даними «Слова і Діла», у політика на цей момент зафіксовано 75 обіцянок, 27 з яких він виконав, а рівно стільки ж залишаються зі статусом «у процесі».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: