У Києві у чоловіка вкрали сумку з трьома мільйонами гривень – відео

Читать на русском
На проспекті Степана Бандери в Києві, біля автомобільного салону Winner, невідомий вихопив у чоловіка сумку з трьома мільйонами гривень.

На проспекті Степана Бандери в Києві, біля автомобільного салону Winner, невідомий вихопив у чоловіка сумку з трьома мільйонами гривень.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо».

У Нацполіції повідомили деталі пограбування українського футболістаУ главку української поліції в Київській області додали, що з будинку українського футболіста також винесли одяг.

Грабіжники напали на чоловіка і відібрали у нього сумку, в якій попередньо було близько 100 тисяч доларів (приблизно 2 млн. 700 тис. грн).

На відео видно, як поруч з перехожими (чоловіком і жінкою) зупинився легковий автомобіль. З автомобіля вискочили троє людей в масках. Чоловік-пішохід тут же кинувся бігти, тримаючи перед собою сумку, за ним погналися двоє злочинців.

Вони збили жертву злочину з ніг і забрали сумку з собою. Третій зловмисник напав на жінку - рвонув її сумку. Однак жінка чинила опір, і тоді він збив її з ніг і побіг до спільникам в автомобіль.

Камера засняла момент дерзкого разбоя в КиевеOboz. TV

В даний час правоохоронці з'ясовують усі подробиці події і розшукують злочинців.

Як повідомлялося, в центрі Києва зловмисник пограбував кредитну установу, забравши 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше в Вінниці пограбували ювелірний магазин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: