У Вінниці пограбували ювелірний, є поранений

Читать на русском
У Вінниці троє озброєних чоловіків напали на ювелірний магазин. Пограбування сталося близько 13.00 у неділю, 16 липня, на вулиці Магістратській.

У Вінниці троє озброєних чоловіків напали на ювелірний магазин. Пограбування сталося близько 13.00 у неділю, 16 липня, на вулиці Магістратській.

Про це повідомили в обласній поліції, пише «Слово і Діло».

Злочинці поранили охоронця і винесли золоті вироби, однак при спробі втечі на автомобілі були затримані правоохоронцями. У поліції розповіли, що чоловіки в медичних масках забігли в приміщення магазину і, погрожуючи зброєю охоронцеві, вимагали, щоб він ліг на підлогу.

«Однак чоловік, який в минулому працював у міліції, надав їм активний опір, після чого нападники почали стріляти по ньому. У результаті охоронець отримав поранення в живіт і стегно. Також чоловікові завдали ушкодження по голові молотком. Злочинці розбили вітрини і забрали золоті вироби» , - йдеться в повідомленні.

Однак, за даними поліції, продавець магазину встигла натиснути тривожну кнопку, тому коли нападники намагалися втекти на автомобілі - вони були оперативно затримані спецпідрозділом поліції неподалік від місця скоєння злочину.

«У машині знаходилися викрадені золоті речі. У злочинців вилучили три пістолети, ніж, рацію й інші докази їх злочинної діяльності», - доповіли в відомстві.

Як повідомлялося, в Житомирській області розстріляли бізнесмена. А в Харкові зі стріляниною затримали терористів ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: