У Раді розглянуть проект бюджету-2018

Читать на русском
Депутати Верховної Ради у вівторок, 14 листопада, планують розглянути в першому читанні проект бюджету-2018 і зміни до Бюджетного кодексу.

Депутати Верховної Ради у вівторок, 14 листопада, планують розглянути в першому читанні проект бюджету-2018 і зміни до Бюджетного кодексу.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання.

Погоджувальна рада: як голосуватимуть фракції та групи за бюджет-2018Основною темою Погоджувальної ради ВР став держбюджет-2018: наші аналітики розібралися, які позиції щодо голосування зайняли політсили.

Крім того, народні обранці збираються розглянути ряд законопроектів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації використання масивів земель сільськогосподарського призначення та відкликати з парламенту законопроект про антикорупційні судах.

Крім цього, депутати, зокрема мають намір визначитися щодо законопроектів про підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській місцевості, про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності, про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції і прикордонних районах України , а також перейменувати окремі населені пункти.

Як повідомлялося, до законопроекту про основи державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі, що складається з 14 сторінок, було подано поправок на 800 сторінок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: