Помічник держсекретаря США Мітчелл прибув в Україну

Читать на русском
У вівторок, 14 листопада, до Києва з офіційним візитом прибув помічник державного секретаря США у справах Європи Аарон Весс Мітчелл.

У вівторок, 14 листопада, до Києва з офіційним візитом прибув помічник державного секретаря США у справах Європи Аарон Весс Мітчелл.

Як повідомило посольство США в Україні, візит високопоставленого гостя – це черговий вияв міцної підтримки США суверенітету, територіальної цілісності та реформ України, пише «Слово і Діло».

У Держдепартаменті зазначили, що 14-16 листопада Мітчелл проведе зустрічі з представниками вищої української влади, щоб підтвердити прихильність США суверенітету та територіальної цілісності України та заохотити до продовження вкрай важливих реформ.

У США готові відкласти питання Криму, якщо вдасться вирішити конфлікт на ДонбасіУ Сполучених Штатах відзначають, що не визнають анексію Криму, хоча і можуть відкласти вирішення цього питання на потім.

Він також зустрінеться з представниками бізнесу та громадськості, щоб обговорити зусилля України на її шляху перетворення в процвітаючу, безпечну і демократичну європейську державу.

Нагадаємо, в листопаді «План Маршалла» по довгостроковій підтримці України, офіційно підтриманий Європейською народною партією, буде представлений на саміті Східного партнерства в Брюсселі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: