Стало відомо, коли представник Держдепартаменту США відвідає Україну

Читать на русском
Представник Держдепартаменту США вирушає в Європейське турне, під час якого планує відвідати Україну - для обговорення питань відновлення суверенітету, а також реалізації реформ.

Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Уесс Мітчелл відправляється в Європейське турне, під час якого планує відвідати, зокрема, Україну - для обговорення питань відновлення суверенітету, а також реалізації реформ.

Про це йдеться в офіційному повідомленні зовнішньополітичного відомства США, поширеного в неділю, передає «Слово і Діло», з посиланням на «Укрінформ».

«14-16 листопада помічник державного секретаря Мітчелл зустрінеться з вищим державним керівництвом у Києві, щоб підтвердити прихильність Сполучених Штатів суверенітету і територіальної цілісності України і заохотити до продовження критично важливих реформ», - відзначили в Державному департаменті.

Так само Мітчелл проведе зустрічі з представниками бізнесу та громадянського суспільства.

Загалом, представник Держдепу буде перебувати в європейському турне з 6 по 16 листопада. Він планує відвідати Брюссель, Париж, Лондон, Берлін, Варшаву і Київ, «щоб підкреслити прихильність США трансатлантичного альянсу і партнерства».

Нагадаємо, так само в листопаді «План Маршалла» щодо довгострокової підтримки України, офіційно підтриманий Європейською народною партією, буде представлений на саміті Східного партнерства в Брюсселі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: