Волкер розповість Суркову про українських заручників

Читать на русском
Волкер на зустрічі з Сурковим, на прохання української сторони, буде говорити про заручників і передасть РФ листи від їх сімей.

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер на зустрічі з радником президента РФ Владиславом Сурковим, на прохання української сторони, буде говорити про заручників і передасть РФ листи від їх сімей.

Як інформує «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

«Сьогодні спецпредставник США з питань України Курт Волкер зустрічається з путінським радником Сурковим. Волкер, на прохання української сторони, буде говорити про заручників і передасть РФ листи від сімей заручників і вимога негайного звільнення. Питання безпеки і заручники - наші ключові пріоритети», - написала Геращенко.

Нагадаємо, спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер і помічник президента РФ Владислав Сурков 13 листопада в Белграді повинні обговорити врегулювання конфлікту на Донбасі.

Після переговорів з Сурковим в Держдепі висловили намір поспілкуватися з українським урядом.

Раніше США запропонували Україні не вносити конкуруючу резолюцію по миротворчої місії ООН на Донбасі у відповідь на російську ініціативу і спробувати дійти згоди щодо основних принципів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: