Волкер і Сурков обговорять ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер і помічник президента РФ Владислав Сурков в понеділок, 13 листопада, повинні обговорити врегулювання конфлікту на Донбасі.

Спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер і помічник президента РФ Владислав Сурков в понеділок, 13 листопада, в Белграді повинні обговорити врегулювання конфлікту на Донбасі.

Як інформує «Слово і Діло», про це раніше спецпредставник США повідомив журналістам.

Волкер, Сурков і Донбас: основне завдання посланника США та козирі УкраїниПісля переговорів із Сурковим у Держдепі висловили намір поспілкуватися з українським урядом. Що стане предметом переговорів та до чого готуватись Україні, міркували разом з експертами.

Варто відзначити, листопадова зустріч Волкера і Суркова стане вже третьою за рахунком після переговорів 21 серпня в Мінську і 7 жовтня в Белграді.

Раніше США запропонували Україні не вносити конкуруючу резолюцію по миротворчої місії ООН на Донбасі у відповідь на російську ініціативу і спробувати дійти згоди щодо основних принципів, на яких має базуватися ця резолюція.

Як повідомлялося, Російська Федерація не отримувала пропозицій США про розміщення на Донбасі міжнародного контингенту миротворців чисельністю 20 тисяч осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: