Ситник прокоментував виклик до НАЗК і звинувачення в корупції

Читать на русском
Ситник вважає, що виклик його до НАЗК для пояснень щодо можливого конфлікту інтересів – це супротив роботі НАБУ.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що виклик його до НАЗК для пояснень щодо можливого конфлікту інтересів є атакою через їхні розслідування.

Про це він повідомив на брифінгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

У НАЗК стверджують, що Ситник використовував детектива НАБУ в особистих цілях. Він спростовує цю інформацію, заявляючи, що детектив представляв його інтереси в службовій справі.

«Проводиться низка розслідувань, зокрема, в яких фігурує очільниця НАЗК Наталія Корчак. Хоча, на мою думку, це не її особисто дії. Треба бути наївним, щоб не розуміти, що ті справи, які ми розслідуємо, влада так просто не залишить і не пробачить. Ми чекали такої реакції, чекали, що буде максимальна медійна атака із застосуванням всіх підконтрольних ресурсів таких, як НАЗК. Тому не буду виключати підозри, арешти, зокрема й мене особисто», – сказав він.

Ситник вважає, що виклик його до НАЗК – це супротив роботі НАБУ.

Також він прокоментував справу Корчак щодо паркомісць.

«Спочатку це було розслідування одного з журналістів, згодом ці факти підтвердилися. Корчак разом зі своїм чоловіком користувалася паркомісцем, але це майно не було зазначене в декларації. Якщо в детектива НАБУ буде достатньо даних у цій справі, то може бути оголошена підозра», – сказав він.

Нагадаємо, раніше голова НАЗК Наталія Корчак прокоментувала слідчі дії та вчинок свекрухи щодо детектива НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: