Терористи Донбасу вирішили видобувати золото

Читать на русском
Ватажок терористичної ЛНР Ігор Плотницький заявив, що так звана «республіка» в 2018 році планує почати промислову розробку золоторудного родовища.

Ватажок терористичної «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що так звана «республіка» в 2018 році планує почати промислову розробку золоторудного родовища.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ТАСС.

Карта АТО: ситуація на сході України на 12 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 12 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Я якось кілька разів заїкався, але в цьому році не вийшло просто через те, що фінансування було потрібно направити в інші місця, і ми цей проект трошки пригальмували. Я спробую зробити так, щоб в 2018 році відкрилася наша, скажімо так, золота шахта», - цитує його слова російське агентство.

Придатне для видобутку золота родовище золотовмісної руди розташоване біля села Бобрикове Антрацитівського району.

«Спробуємо добувати наше золото, яке знаходиться на території нашої республіки. Воно не буде надприбутковим, але прибуток там все одно буде, але це і такий показник для нас, що у нас це є, і ми це можемо. По-друге, тільки розвідка і робота покаже, наскільки серйозна ця жила і розсипи», - заявив Плотницький.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО бойовики знову застосовували заборонене озброєння.

Нагадаємо, під Донецьком затримали пособника «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: