Бойовики знову застосовували заборонене озброєння, є поранений

Читать на русском
В зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі з початку 10 листопада бойовики застосували важке озброєння.

В зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі з початку 10 листопада бойовики застосували важке озброєння.

В результаті бойових дій один український військовий отримав поранення, повідомили у прес-центрі штабу АТО в Facebook, пишет «Слово і Діло».

Повідомляється, що на луганському напрямку бойовики чотири рази били по українських опорних пунктах на підступах до Кримського та Луганського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів. З цієї ж зброї терористи вели вогонь в районі Гнутового і Водяного, що на Маріупольському напрямку.

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 10 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Також, недалеко від Донецька окупанти випустили понад 50 мін калібру 82-мм і більше 20 мін калібру 120-мм по захисникам Авдіївки і Пісків. В результаті одного з цих обстрілів був поранений військовослужбовець сил АТО. Крім того, озброєння БПМ і зенітну установку ворог застосовував біля Пісок. Також по околицях Пісок супротивник зробив більше 10 пострілів з танка», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що з початку доби незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир'я. Майже на кожен обстріл українські військові відповідали вогнем з піхотного озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: