На Донбасі чоловік підірвався на розтяжці

Читать на русском
У Мар'їнському районі Донецької області 11 листопада на розтяжці підірвався житель Донецька 1959 року народження.

У Мар'їнському районі Донецької області 11 листопада на розтяжці підірвався житель Донецька 1959 року народження.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Нацполіції області в Facebook, пише «Слово і Дфло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 12 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 12 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Поліцейські з допомогою евакуаційної служби витягли чоловіка з так званої« червоної лінії». Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України. Повідомлення в Марїнське відділення поліції надійшло вранці 11 листопада від місцевих жителів, близько 3 ночі спочатку почули вибух, а на ранок побачили тіло невідомого», - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що вибух прогримів в безпосередній близькості від позицій бойовиків. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції.

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

Правоохоронці зв'язалися з евакуаційної службою і витягли труп. Місцеві сищики, тим часом, встановили особу загиблого. Ним виявився житель Донецька 1959 року народження.

Зараз поліцейські з'ясовують, за яких обставин людина потрапила на зазначену територію. Вирішується питання про проведення досудового розслідування.

«Всього з початку року в результаті підриву на вибухові пристрої загинуло 12 осіб, з яких 1 дитина, поранені ще 20, з яких троє дітей», - повідомили в поліції.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі затримали бойовика медроти «ДНР».

Нагадаємо, 17 листопада на Донбасі жінка підірвалася на розтяжці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: