У Києві почали перевіряти маршрутки, знайшли перші порушення

Читать на русском
Комісія Укртрансбезпеки почала позапланові перевірки столичних перевізників, встигнувши за два дні перевірити роботу 11 маршрутів.

Комісія Укртрансбезпеки почала позапланові перевірки столичних перевізників, встигнувши за два дні перевірити роботу 11 маршрутів.

Як повідомили в Київській міськдержадміністрації, за перші два дні перевірили маршрутки № 464, 459, 474, 497-К, 450, 437, 408, 201, 200-К, 198 і 194.

У маршрутці № 201 технічне завдання не відповідало заявленому в конкурсі, а на маршруті № 459 кількість транспортних засобів не відповідала умовам договору, пише «Слово і Діло».

Крім того, під час рейду затримали нелегального перевізника на маршруті № 501, який закрила місцева влада. На водія маршрутки наклали штрафні санкції.

Поліція назвала райони Києва, де найчастіше трапляються ДТПЗ початку року в Києві сталося більше 35 тисяч ДТП. Найаварійнішими є Голосіївський та Шевченківський райони.

У КМДА зазначили, що при виявленні порушення дотримання ліцензійних умов у перевізників проведуть комплексну перевірку детальності. Також буде поставлено питання про анулювання ліцензії на перевезення пасажирів.

Раніше повідомлялося, що Київ вирішив закупити у Польщі трамваї Pesa для створення альтернативи маршрутним таксі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: