У «Народному фронті» просять 500 мільйонів з «грошей Януковича» на «стіну Яценюка»

Читать на русском
Фракція Народний фронт вимагає в Кабміна направити на облаштування кордону з Росією 500 мільйонів гривень з числа конфіскованих у екс-президента Віктора Януковича і його оточення коштів.

Фракція «Народний фронт» вимагає в Кабміна направити на облаштування кордону з Росією 500 мільйонів гривень з числа конфіскованих у екс-президента Віктора Януковича і його оточення коштів.

Про це заявив керівник фракції НФ Максим Бурбак під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє «Слово і Діло».

Він зазначив, що в Харківській області облаштування кордону з Росією було проведено «на високому рівні».

«Інженерне облаштування треба продовжувати. Тому Кабінет Міністрів повинен у повному обсязі профінансувати відповідну бюджетну програму цього року і збільшити фінансування проекту в наступному році», – заявив Бурбак.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв, що перший етап робіт зі створення "Стіни" на кордоні з РФ завершиться 30 вересняСказано 25 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

При цьому він вимагає виділити на будівництво 500 мільйонів гривень з числа конфіскованих у Януковича коштів.

«Ми вимагаємо направити на облаштування кордону 500 мільйонів гривень з числа коштів повернутих за судовим рішенням щодо спецконфіскаціі грошей, вкрадених режимом Януковича», – додав він.

Нагадаємо, 15 червня заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян розповів, що станом на зараз державний проект «Стіна» реалізований приблизно на 14%, ще необхідно облаштувати дві тисячі кілометрів кордону з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: