Порошенку запропонували розірвати транспортне сполучення з Росією

Читать на русском
Україна повинна припинити пасажирське транспортне сполучення з Російською Федерацією. З такою пропозицією виступив постійний представник президента Петра Порошенка в Криму Борис Бабин.
Петро Порошенко

Україна повинна припинити пасажирське транспортне сполучення з Російською Федерацією. З такою пропозицією виступив постійний представник президента Петра Порошенка в Криму Борис Бабин.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на ZN.UA.

В Україні порушили справу через обшуки кримських татарАдвокат підозрюваного у ДТП з 6 загиблими у Харкові водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова оскаржив рішення суду про запобіжний захід у вигляді арешту на 42 доби без права внесення застави.

«Ми повинні рухатися до припинення організованого пасажирського транспортного сполучення з РФ. На жаль, тривалий час після початку конфлікту суспільство було толерантним до масової трудової і соціальної міграції українців в РФ. І залишається толерантним до сих пір», - зазначив Бабин.

На його думку, суспільство, яке закриває очі на пряме стимулювання своїх громадян до поїздок в РФ, не має морального права щось говорити про полонених Кремля.

«Сьогодні єдиним фактором, який утримує владу від цього вимушеного, хворобливого, але необхідного кроку, є саме очікуване широке громадське обурення від такої заборони», - переконаний постпред президента в АРК.

Бабин впевнений, що повне припинення пасажирських перевезень та впровадження виїзду громадян України в РФ (а не тільки в'їзду в Україну громадян РФ) виключно за біометричними паспортами - неприємна, але повністю затребувана і необхідний захід.

Як повідомлялося, п'ятьох кримських татар, яких затримали під час обшуку 8 листопада в окупованому Криму, відпустили.

Відзначимо, в окупованому Росією Криму налічується 57 політичних в'язнів Кремля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: