Трамп і Путін поговорять про Україну

Читать на русском
Дональд Трамп і Володимир Путін і зустрінуться в п'ятницю, 10 листопада, у В'єтнамі. У місті Дананзі з 6 по 11 листопада проходить саміт лідерів АТЕС.

**Президент сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і президент Російської Федерації Володимир Путін і зустрінуться в п'ятницю, 10 листопада, у В'єтнамі.******

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив помічник глави російської держави Юрій Ушаков.

Раніше, на борту свого літака президент США заявив журналістам, що очікує зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в ході поїздки в Азію.

Як повідомлялося, Трамп також повідомив, що під час переговорів з російським лідером обговорюватимуть і українське питання.

«У нас була зустріч з Путіним. І може бути знову. Путін дуже важливий, тому що вони можуть допомогти нам з Північною Кореєю, вони можуть допомогти нам з Сирією, ми повинні поговорити про Україну », - заявив президент США.

Нагадаємо, у в'єтнамському місті Дананзі з 6 по 11 листопада проходить саміт лідерів АТЕС.

Наразі до АТЕС входить 21 держава, серед них - більшість країн з береговою лінією вздовж Тихого океану. Одна з небагатьох міжнародних організацій, до яких Тайвань приєднався з повним схваленням Китаю. В результаті в АТЕС прийнятий термін «економіки, що беруть участь», а не «країни-учасники».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: