Під рейками київського метро загинув чоловік

Читать на русском
Чоловік, який впав на рейки на столичній станції метро «Дарниця» загинув. Загиблий перебував на платформі разом зі своєю матір'ю.

Чоловік, який впав на рейки на столичній станції метро «Дарниця» загинув. Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба Нацполіціі столиці.

У Київському метрополітені та Мінінфраструктури повідомляють про кібератакиМетро працює в звичайному режимі, крім банківських сервісів (оплата безконтактними банківськими картками на жовтому турнікеті чи MasterPass).

За попередніми даними, чоловік 1962 роки сам стрибнув на рейки на станції метро «Дарниця». Також стало відомо, що загиблий перебував на платформі разом зі своєю матір'ю.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції і лікарі. Прибувши на виклик, лікарі швидкої допомоги констатували смерть чоловіка», - повідомили в поліції.

В даний час, правоохоронці з'ясовують всі обставини події та опитують очевидців. Як повідомлялося, на синій (Куренівсько-Червоноармійської) гілці метро в Києві 30 жовтня було тимчасово призупинено рух поїздів.

Крім того, 19 жовтня на червоній гілці Київського метрополітену на перегоні «Лівобережна» - «Дарниця» людина потрапила під поїзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: