Через густий смог в Індії оголосили надзвичайну ситуацію

Читать на русском
Влада Індії оголосила про надзвичайну ситуацію через забруднення навколишнього середовища в столиці Нью-Делі на тлі токсичного смогу.

Влада Індії оголосила про надзвичайну ситуацію через забруднення навколишнього середовища в столиці Нью-Делі на тлі токсичного смогу.

Як інформує «Слово і Діло» про це пише The Telegraph.

Індія запустила балістичну ракетуІндія успішно випробувала ракету, яка може вражати цілі більш ніж на 2 тисячі кілометрів і нести ядерну боєголовку.

Рівень забруднення в столиці Індії майже в 30 разів перевищує ліміт Всесвітньої організації охорони здоров'я. Нелегальне спалювання сільськогосподарських культур у фермерських господарствах, що оточують Нью-Делі і автомобільні викиди в атмосферу в місті з обмеженим громадським транспортом спричинили кризу, що виникає щорічно.

В цьому році проблема ускладнюється ще й погодними умовами.

«Я не можу тримати вікна свого будинку відкритими. Делі став газовою камерою, і ніхто, здається, нічого не робить, щоб поліпшити ситуацію », - скаржиться місцевий житель.

Delhi smog declared public health emergencyGuardian News

Як повідомлялося, в місті Рай-Барелі, що знаходиться в індійському штаті Уттар-Прадеш, на електростанції вибухнув котел.

Раніше в Індії в результаті обвалення транспортного депо загинули не менше восьми осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: