У США схвалили виділення Україні військової допомоги

Читать на русском
У комітеті оборони Конгресу США підтримали план витрат на оборону в розмірі 700 млрд доларів в 2018 фінансовому році, підтримуючи заклик президента Дональда Трампа до посилення фінансування військових.

Члени комітету оборони Конгресу США в середу, 8 листопада, підтримали план витрат на оборону в розмірі 700 млрд доларів в 2018 фінансовому році, підтримуючи заклик президента Дональда Трампа до посилення фінансування військових.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters.

Трамп розповів про прогрес у конфлікті з КНДРТрамп закликав керівництво КНДР до участі в переговорах про ядерну програму, щоб досягти зі світовим співтовариством домовленості в цьому питанні.

Відзначається, що план витрат перевищує витрати в розмірі 603 млрд. Доларів, запропоновані Трампом в травні. Таким чином, тільки один Пентагон отримає 692 млрд. Доларів, включаючи 65,7 млрд. Доларів на операції в Іраку і Афганістані.

Також в оборонному бюджеті США на 2018 рік включено статтю про надання Україні 350 млн доларів допомоги в області безпеки, включаючи оборонну летальну допомогу.

До того, як документ підпише Дональд Трамп, він ще повинен пройти загальне голосування в Палаті представників і Сенаті.

Як повідомлялося, раніше Трамп попросив у конгресу виділити додатково чотири мільярди доларів на зміцнення протиракетної оборони для протидії загрозі з боку КНДР.

Тим часом, діяльність Дональда Трампа на посаді президента США схвалюють лише 36% американців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: