Трамп катастрофічно втрачає довіру американців – ЗМІ

Читать на русском
Діяльність Дональда Трампа на посаді президента США схвалюють лише 36% американців. Про це свідчать опубліковані результати нового соціологічного опитування.
Дональд Трамп

Діяльність Дональда Трампа на посаді президента США схвалюють лише 36% американців.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це свідчать опубліковані результати нового соціологічного опитування, проведеного CNN.

Зустріч Трампа з Путіним: за що торгуватимуться лідери країнПро те, що планується зустріч Дональда Трампа й Володимира Путіна, ЗМІ писали близько тижня. Але днями Трамп сам зізнався, що йому потрібна допомога російського президента. На що розраховує американський лідер і чого чекати від переговорів Україні, розповіли експерти.

Так, негативно до діяльності нинішнього американського лідера відносяться 58% респондентів. Минулого місяця рейтинг популярності Трампа становив 37%.

Повідомляється, що 44% учасників опитування стурбовані можливими контактами між помічниками Трампа і представниками Росії в період минулорічної передвиборчої кампанії в США.

При цьому 59% респондентів припускають, що Трамп знав про контакти між співробітниками свого виборчого штабу і Москвою. 64% опитаних вважають, що передбачуване втручання РФ у американські вибори - серйозне питання, яке має бути повністю розслідуваний.

34% схвалюють те, як Трамп відноситься до зазначеного розгляду, 54% - не схвалюють. Опитування проводилося з 2 по 5 листопада, участь у ньому взяли понад 1 тисячі американців.

Як повідомлялося раніше, Трамп повідомив, що чекає від зустрічі з Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: