Середа в АТО: 10 обстрілів, один загиблий, ще один боєць був поранений

Читать на русском
У зоні проведення АТО на Донбасі з початку доби 8 листопада один український військовий загинув, ще одий отримав поранення.

У зоні проведення АТО на Донбасі з початку доби 8 листопада один український військовий загинув, ще одий отримав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Місія ООН на Донбасі: чому питання миротворців можуть закрити до Нового рокуСША готові посилювати санкції проти РФ в українському питанні, але поки не готові надати Україні летальну зброю. Питання місії ООН, як і раніше, залишається предметом торгів. Про подальший розвиток подій розповіли експерти.

«Неподалік від Донецька окупанти випустили не менше 16 мін калібру 82-мм по захисникам Авдіївки і Пісок. Крім того, озброєння БМП ворог застосовував біля Зайцевого. А близько до обіду в результаті вогневого протистояння з противником отримав смертельне поранення один наш військовослужбовець», - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку бойовики з 120-мм мінометів обстріляли укріплення сил АТО в районі Кримського. Терористи також двічі обстріляли українські позиції біля Трьохізбенки.

«Близько 10:00 в результаті вогневої провокації із застосуванням гранатометів отримав поранення боєць Збройних сил України», - додали в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 8 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 8 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку протягом дня бойовики застосовували протитанковий гранатомет у районі Новотроїцького, а біля Водяного вели вогонь із БМП.

Відзначається, що з початку доби незаконні збройні формування 10 раз порушили перемир'я, українські військові 6 разів відкривали вогонь у відповідь.

Раніше польські журналісти з'ясували, як вугілля з ОРДЛО потрапляє в ЄС.

Відзначимо, стало відомо, чому загострилася ситуація в АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: