Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яніцький пообіцяв підтримати матеріально проект «Рівні дороги» у Рівненській області

8 червня 2017 року народний депутат України Василь Яніцький пообіцяв підтримати матеріально проект «Рівні дороги» у Рівненській області. Мова йде про ініціативи порталу «УкрЯма», який відслідковує стан доріг в Україні.
Архів
Сказано 8 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vasil.petrovich.yanitsky/posts/673364249525038
  • http://ukryama.com/page/about/
  • Лист
  • Лист
  • 1

Результат

На наш запит щодо матеріальної підтримки проекту «Рівні дороги», нардеп повідомив про свою діяльність стосовно ремонту доріг. Завдяки БФ Василя Яніцького «Наш Край», проведено ремонт доріг у селах Зелене, Вежиця та Кам'яне. Також на підставі пропозицій нардепа до субвенції з держбюджету виділено кошти на низку об'єктів ремонту дорожнього покриття. Однак, нардеп так і не надав свідчень про виділення ним коштів активістам, громадській організації на розвиток проекту «Рівні дороги».

Згідно з відповіддю від 24 вересня 2018 року нардеп Василь Яніцький повідомив щодо підтримки проекту «Рівні дороги».

Обіцяна народним депутатом підтримка проекту "Рівні дороги" у Рівненській області полягала, зокрема, у матеріальному забезпеченні громадських організацій та активістів у рамках ініціативи порталу "УкрЯма".

Варто зазначити, що всього за період з 8 червня 2017 року та станом на 24 вересня 2018 року до Василя Яніцького надійшло чимало звернень жителів Рівненської області щодо необхідності вжиття заходів для покращення стану автомобільних доріг в межах виборчого округу. Вказана інформація систематизується, а роботи на місцях тривають.

Так за рахунок особистих коштів (Благодійний фонд Василя Яніцького "Наш край") проведено чимало ремонтних робіт доріг (перелік вказаний у скріншоті листа).

Але, за словами депутата жодних звернень від громадських організацій чи окремих активістів щодо підтримки проекту "Рівні дороги" у Рівненській області з часу публікації та станом на сьогодні до В.Яніцького не надходили.

Тому дана обіцянка отримує статус "Архів", бо втратила актуальність за відсутності предмета обіцянки - наявності в рамках порталу "УкрЯма" звернення до Яніцького від громадських організацій чи окремих активістів щодо підтримки проекту "Рівні дороги" у Рівненській області.