Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дехтярчук пообіцяв сприяти ремонту сільських доріг в окрузі

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 154 Олександр Дехтярчук у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти ремонту сільських доріг в окрузі. На його думку, для цього потрібно змінити порядок фінансування, будівництва та ремонту за рахунок бюджетних коштів і транспортних зборів.
Виконано
Сказано 24 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12668
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12668
  • https://www.facebook.com/oleksandr.dehtyarchuk/posts/1229003040488874?pnref=story
  • http://rivne.solydarnist.org/?p=1155&lang=ru
  • https://rivnepost.rv.ua/lenta/74535
  • http://ndtv.com.ua/news/narodniy-deputat-oleksandr-dehtyarchuk-rozpoviv-na-shho-spodivatisya-v-nastupnomu-rotsi-i-yak-perezhili-2017-y/
  • http://03659.com.ua/chomu-nardep-zvertayetsya-do-goliv-gromad-mlinivshhini-cherez-zmi/
  • Лист народного депутата від 5 листопада 2018 року

Результат

Згідно оприлюдненого звіту Олександра Дехтярчука за 2016 рік, йому вдалося залучити кошти з державного бюджету на капітальний ремонт дороги по вулиці Кузнєцова в смт Млинів, тротуару по вул. Миру в смт Демидівка.

Пізніше нардеп оприлюднив фото постанови КМУ про виділеня коштів для проведення ремонту дороги "Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече", яка проходить Рівненщиною. Зокрема, відремонтують п’ять кілометрів від перехрестя з Київ-Чоп поблизу села Панталія на Дубенщині до Підгайців Млинівського району та 2,5 км об’їзної Дубна через Тараканів – від залізничного переїзду до цукрового заводу.

В березні 2017 року парламентарій повідомив про залучені для Рівненської області кошти у розмірі 69 мільйонів гривень. Їх розподілять між 18 ОТГ, що вже створені на Рівненщині упродовж останніх двох років. За словами народного депутата, ці кошти громади зможуть використати на інфраструктурні проекти, в тому числі на ремонт доріг.

Наприкінці року за сприяння нардепа було проведено капітальний ремонт дороги в селі Озеряни (субвенція – 375 тис. грн).

Пізніше капітально відремонтувати вдалося дорогу в селі М'ятин.

У вересні ми направили запит народному депутату. У наданій нам відповіді Олександр Дехтярчук повідомив, що в першій половині 2018 року за пропозиціями органів місцевого самоврядування було визначено найбільш проблемні ділянки, які потребували капітального та поточного середнього ремонту. На спільній нараді з керівництвом області у Мінрегіонбуді вони були включені до загальної програми. Наприклад, зараз активно ведуться роботи на ділянках доріг "Здолбунів–Глинськ–Стеблівка", "Ярославичі–Яловичі–Боремець", "Ужинець–Озліїв", Молодіжне–Княгинин–Нараїв".

Крім того, кошти спрямовуються на облаштування сучасних тротуарів, дорожніх розв’язок, якими можуть похвалитися міста Дубно, Радивилів, Здолбунів та Демидівка.

Обіцянку вважаємо виконаною.