Чиновниця РДА в Києві придбала новий седан Toyota

Читать на русском
Одна зі співробітниць Оболонської райдержадміністрації столиці знайшла 700 тисяч гривень на новий транспортний засіб.
Оболонська РДА в Києві

Головний спеціаліст сектору з роботи з учасниками АТО відділу пільг та обслуговування ветеранів війни, праці, інвалідів, учасників АТО управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної державної адміністрації в місті Києві Світлана Січкар придбала новий седан Toyota за 700 тисяч гривень.

Таке повідомлення про істотну зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 26 жовтня Січкар заплатила 700 тисяч 449 гривень ТОВ «Автосаміт Лтд» за автомобіль Toyota Camry 2017 року випуску з об'ємом двигуна 2,5 л. Однак у минулорічній декларації в неї були відсутні грошові заощадження, а загальний із чоловіком річний дохід становив 158 тисяч 73 гривні. До того ж повідомлень про кредити, позики або грошові подарунки вона не подавала.

Також в електронній декларації за 2016 рік працівниця РДА вказала, що її чоловік володіє квартирою в Києві площею 131,9 кв. м та житловим будинком у Черкаській області. Крім того, дочка Січкар має автомобіль Subaru Forester 2014 року.

Нагадаємо, офіцер Нацгвардії без заощаджень придбав новий кросовер.

Раніше суддя отримав у подарунок понад 1,3 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: