Офіцер Нацгвардії без заощаджень придбав новий кросовер (доповнено)

Читать на русском

Один з офіцерів главку Нацгвардії витратив понад півмільйона гривень на новий транспортний засіб.

Старший офіцер фінансової служби управління розквартирування і капітального будівництва логістики головного управління Національної гвардії України Борис Заріпов придбав новенький кросовер Kia майже за 600 тисяч гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав 6 листопада в Єдиний державний реєстр декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 3 листопада офіцер Нацгвардії заплатив 599 тисяч гривень ТОВ «Автосвіт-Вінниця» за автомобіль Kia Sportage 2017 року випуску. Однак у минулорічній декларації в Заріпова не було грошових заощаджень на купівлю авто. Загальний його дохід у 2016 році становив 206 тисяч 300 гривень.

Пізніше, 9 листопада він подав повідомлення про позику в 330 тисяч гривень. У головному управлінні Нацгвардії заззначили, що в результаті перевірки цієї купівлі було встановлено законність отримання доходу їхнім співробітником.

До того ж в електронній декларації за 2016 рік офіцер НГУ вказав, що проживає в Київській області, але в графі нерухомості в нього значиться лише земельна ділянка, а місця проживання, яким він користується, орендує або володіє, немає. Також Заріпов є власником автомобіля Citroen C3 Picasso 2011 року.

Нагадаємо, суддя отримав у подарунок понад 1,3 мільйона гривень.

Раніше чоловік подарував працівниці НАБУ квартиру за 1,3 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: