САП подала апеляцію на рішення у справі «рюкзаків Авакова»

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі повідомили про подачу скарг на рішення суду першої інстанції у справі рюкзаків Нацгвардії.
фото: «Слово и Дело»

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подали апеляції на рішення суду першої інстанції щодо обрання запобіжного заходу синові міністра внутрішніх справ Олександру Авакову, колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю і ще одному підозрюваному Володимир Литвину.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прокуратурі.

«САП подала до Апеляційного суду міста Києва апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів Солом’янського районного суду міста Києва від 1 листопада цього року у кримінальному провадженні в так званій «справі рюкзаків», яким підозрюваним у справі обрано запобіжні заходи у вигляді особистих зобов'язань», – наголосили в САП.

На думку прокурорів, вказані запобіжні заходи занадто м'які та є такими, що не відповідають тяжкості кримінального правопорушення, а також ризикам встановленим під час досудового розслідування.

«Прокурори наполягатимуть на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для трьох підозрюваних», – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що обшуки у справі «рюкзаків Авакова» мали відбутися на початку року.

Раніше у НАБУ показали схему розтрати у справі рюкзаків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: