«Рюкзаки Авакова»: в НАБУ показали схему розтрат

Читать на русском

У Національному антикорупційному бюро України продемонстрували схему розтрати коштів в так званій «справі рюкзаків».

У Національному антикорупційному бюро України продемонстрували схему розтрати коштів в так званій «справі рюкзаків».

Як повідомляє «Слово і Діло», під час слухань в комітеті Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції голова НАБУ Артем Ситник зазначив, що бюро має вичерпну доказову базу по «справі рюкзаків».

«Рюкзаки Авакова»: як завершиться справа та в чому дилема для НАБУУкраїнські антикорупційні органи проявляють наразі серйозну активність. Але чи не є вона вибірковою? Що засвідчила справа проти сина Авакова, міркували експерти.

«В останні дні увага суспільства була прикута до подій, пов'язаних з розслідуванням так званої« справи рюкзаків». Дії НАБУ раніше жорстко критикували, були закиди щодо незаконності доказів. Тому я хочу повідомити, що та відеозапис, який став надбанням громадськості і булв переданий НАБУ для дослідження, є належним і допустимим доказом у цій справі. Але це - не єдиний доказ», - підкреслив Ситник.

Як повідомлялося, у «справі рюкзаків» фігурує син міністра внутрішніх справ України Олександр Аваков, екс-заступник міністра Сергій Чеботар і представник фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимир Литвин.

Їх підозрюють в розтраті 14 млн гривень. Суд відпустив усіх трьох фігурантів справи під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: