«Справа про рюкзаки»: суд обрав запобіжний захід для третього фігуранта

Читать на русском
Солом'янський районний суд Києва обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід третього підозрюваного в «справі рюкзаків» Володимиру Литвину.
Володимир Литвин

Солом'янський районний суд Києва обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід третього підозрюваного в «справі рюкзаків» Володимиру Литвину у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного засобу контролю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Затримання сина Авакова: чому справа про закупівлю рюкзаків зайде в глухий кутСправу про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії в САП обіцяли завершити ще в жовтні 2016 року. Минуло багато часу, а розслідування тривають. Наразі затриманий син Авакова. Оцінку ситуації дали експерти.

Варто відзначити, що його, як і сина глави МВС Арсена Авакова - Олександра зобов'язали носити електронний браслет. Втім, на Авакова не вистачає електронного браслета і поки не відомо, чи буде він його носити.

Як повідомлялося, раніше Солом'янський районний суд Києва обрав особисте зобов'язання в якості запобіжного заходу колишньому заступнику глави МВС Сергію Чеботарю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: