МВС: біля ВР близько тисячі учасників акції

Читать на русском
У масових заходах в урядовому кварталі беруть участь близько тисячі громадян. Кількість правоохоронців може збільшуватися в разі загострення ситуації.

У масових заходах в урядовому кварталі беруть участь близько тисячі громадян.

Про це повідомляє прес-служба МВС України, передає «Слово і Діло».

«У зв'язку із запланованими масовими заходами правоохоронці посилили заходи безпеки в центрі столиці. Зараз ситуація в урядовому кварталі спокійна. Участь у масових заходах беруть близько тисячі громадян», – ідеться в повідомленні.

Публічну безпеку та правопорядок на центральних вулицях столиці забезпечують майже 1,5 тисячі правоохоронців – працівників Нацполіції та військовослужбовців Нацгвардії. Кількість правоохоронців може збільшуватися в разі загострення ситуації.

Нагадаємо, біля будівлі Верховної Ради вранці 7 листопада зібралися близько 500 громадян. Вони зосередилися на площі Конституції, в Маріїнському парку та на вулиці Грушевського, де встановлені намети та польові кухні.

Законотворча діяльність парламенту: хто найчастіше реєстрував законопроекти у жовтні?У жовтні у Верховній Раді зареєстрували 110 законопроектів, більшість із яких подали народні депутати. Розказуємо, хто саме.

Раніше повідомлялося, що учасники акції протесту під стінами Верховної Ради напередодні початку чергового пленарного тижнів 6 листопада готові пред'явити владі нові вимоги.

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 листопада невідомі залили цементним розчином Вічний вогонь у Парку Вічної Слави в столиці.

Як відомо, 7 листопада – сота річниця Жовтневої революції (перевороту, який стався 25 жовтня 1917 року в царській Росії й привів до влади більшовиків).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: