В «Артемсолі» прокоментували арешт рахунків

Читать на русском
Державне солевидобувне підприємство Артемсіль, незважаючи на арешт рахунків, виконує заявки споживачів і здійснює відвантаження продукції в штатному режимі.

Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль», незважаючи на арешт рахунків, виконує заявки споживачів і здійснює відвантаження продукції в штатному режимі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу підприємства.

«Запевняю, що дефіциту солі в Україні не буде. Адміністрація підприємства зробила все можливе, щоб утримати ситуацію», – зазначила керівник підприємства Вікторія Луценко.

РФ під санкціями ЄС: якими будуть наслідки для Путіна та економікиПісля запровадження санкцій з боку США продовжити обмеження ще на півроку проти Росії вирішили в Євросоюзі. Якими будуть наслідки для російської економіки, з’ясовували експерти.

«На сьогодні ми продовжуємо проводити відвантаження продукції, а це значить, що споживачам немає чого боятися й не варто піддаватися штучному ажіотажу», – додала вона.

Вона також зазначила, що адміністрації ДП «Артемсіль» вдалося забезпечити своєчасну виплату заробітної плати майже трьохтисячному колективу підприємства. Крім того, держпідприємство своєчасно та в повному обсязі виконало зобов'язання перед бюджетом України.

Нагадаємо, рахунки державного соледобувного підприємства «Артемсіль» увечері 2 листопада були заарештовані.

Раніше повідомлялося, що Нацполіція збиралася розслідувати зловживання працівників «Артемсолі».

Нагадаємо, Миколаївський суднобудівний завод припиняє свою роботу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: