НАЗК спіймало 3 депутатів на конфлікті інтересів

Читать на русском
Національне агентство із запобігання корупції направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення щодо депутатів райради Донецької області.

Національне агентство із запобігання корупції направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення щодо 3 депутатів Волноваської райради Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК, пише «Слово і Діло».

Йдеться про В'ячеслава Мельника, Івана Мельника та Богдана Рогаченка, які порушили вимоги частини першої статті 172-7 (вчинення дій або ухвалення рішень в умовах реального конфлікту інтересів) КпАП.

«Під час засідання районної ради чиновники не повідомили про наявність у них реального конфлікту інтересів і вчинили дії в умовах реального конфлікту інтересів, а саме – взяли участь у голосуванні районної ради в інтересах підприємства, в якому є керівниками», – повідомили в НАЗК.

Відзначається, що Іван і В'ячеслав Мельники є співзасновниками підприємства, а Богдан Рогаченко –заступником гендиректора.

Нагадаємо, триває розслідування замаху на Ігоря Мосійчука. Ввечері 25 жовтня біля входу до редакції телеканалу Espreso.tv стався вибух, який згодом був кваліфікований слідством як теракт. У результаті теракту постраждали народний депутат Ігор Мосійчук (Радикальна партія) і політолог, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: