Мітинги на підтримку Навального: затримано 80 осіб

Читать на русском
Акції на підтримку президентських амбіцій Навального проходять 7 вересня в багатьох російських містах.

У Москві розпочалася акція на підтримку політика Олексія Навального.

Люди зібралися навколо пам'ятника Пушкіну. Поліцейські по мегафону закликають присутніх звільнити прохід і не заважати іншим громадянам. Протестуючі, що зібралися біля пам'ятника Пушкіну, роздають надувних качок, повідомляє «Медіазона», передає «Слово і Діло».

У Петербурзі ще вчора повідомляли про перекриття одного з входів на Марсове поле, де була запланована акція. Сьогодні повідомляють вже про двох затриманих прихильників Навального. «Фонтанка» повідомляє, що затримані юрист петербурзького штабу Денис Михайлов і ще один співробітник Михайло Сосін. Також повідомляється про затримання координатора проекту «Відкрита Росія» Андрія Пивоварова.

У РФ знову затримали відомого опозиціонераЙого затримали в під'їзді власного будинку в Москві вранці 29 вересня. Причини затримання не називаються.

Акції на підтримку президентських амбіцій Навального проходять 7 вересня в багатьох російських містах. І практично скрізь відбуваються затримання. Так, на акції в Іжевську затримано вісім осіб. У Пскові затримано координатора «Відкритої Росії» Юрія Канигіна та члена організації Артема Мілушкіна.

«Причиною затримання назвали використання незаконних агітаційних матеріалів. Зараз члени руху знаходяться в ОВД», - повідомляє «Відкрита Росія». Раніше рух публікував фотографії банерів, вивішених в Тамбові та Іркутську, з написами «Путін йди» і «Набрид».

Також вночі були затримані координатор руху в Ростові-на-Дону Анастасія Шевченко та її соратник Володимир Івахненко.

У Саратові затримано двох волонтерів, також відомо про затримання учасників акцій у Південно-Сахалінську, Іжевську, Самарі, Якутську, Пермі, Твері і Тулі. За даними «ОВС-Інфо» всього затримано 80 осіб.

Нагадаємо, 2 жовтня суд Москви оголосив вирок Навальному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: