До Нацгвардії братимуть лише після перевірки на детекторі брехні

Читать на русском
В Україні, щоб вступити на службу до Національної гвардії кандидати будуть зобов'язані пройти перевірку на поліграфі.

В Україні, щоб вступити на службу в Національну гвардію кандидати будуть зобов'язані пройти перевірку на поліграфі. Нацгвардія отримала офіційне право на їх використання.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії, передає «Слово і Діло».

«На виконання вимог Концепції розвитку Національної гвардії України до 2020 року, зокрема, впровадження сучасного інструментарію в систему професійно-психологічного відбору кандидатів на військову службу, призначення на керівні посади, проведення службових розслідувань і перевірок, з 3 листопада 2017 офіційно вступив в силу нормативно-правовий акт, який пройшов зовнішнє узгодження та державну реєстрацію, обговорення серед професійних спілок», - йдеться в повідомленні.

Якість або кількість: чи дочекається армія нових видів зброїШанси переозброїти українських військових на передовій на нові зразки озброєнь вкрай малі через недофінансування.

Повідомляється, що такі зміни стали можливі завдяки співпраці з Посольством США в Україні.

«У 2017 році НГУ отримала 6 сучасних поліграфів», - сказано в заяві прес-служби.

При цьому, зазначено, що підготовка фахівців по роботі з поліграфами вже завершена і найближчим часом, їх почнуть використовувати на практиці.

«Зокрема, з метою отримання можливої ​​і орієнтовною інформації, яку іншим шляхом отримати неможливо, для з'ясування ступеня її достовірності та повноти, отримання додаткових відомостей, які можуть використовуватися в службово-бойовій діяльності», - сказано в заяві.

Раніше в Нацгвардії розповіли, навіщо вирішили закликати строковиків.

Також, в Нацгвардії назвали випадки небойових втрат за період проведення АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: