Луценко розповіла, коли Рада буде голосувати за реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
У президента України Петра Порошенка спрогнозували, коли закон про реінтеграцію Донбасу винесуть на голосування.
Ірина Луценко

Законопроект про реінтеграцію Донбасу, до якого подано понад 2 тисячі поправок, може бути винесено на голосування 13-19 листопада.

Про це в ефірі телеканалу «Інтер» повідомила представник президента у Верховній Раді, народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До комітету з питань нацбезпеки, який очолює Сергій Пашинський, надійшло понад 2 тисячі поправок до цього закону», – повідомила Луценко.

За її словами, зараз відбувається систематизація представлених поправок, багато з яких не стосуються тіла законопроекту і суперечать його принципам.

«На 6 листопада заявлений комітет (засідання), де ці поправки будуть розглядатися... Продовження розгляду цього законопроекту і подовження роботи над поправками, напевно, буде і 8 листопада. Думаю, до кінця другого пленарного тижня (13-19 листопада) він буде винесений до зали, якщо встигнуть народні депутати», – зазначила нардеп.

Луценко додала, що «поспішність у роботі над таким важливим законопроектом недоречна».

Нагадаємо, у президента України Петра Порошенка побоюються за долю закону про реінтеграцію Донбасу.

Раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій закрив засідання не отримавши позитивного голосування по закону про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: