Співробітник Укрбюро Інтерполу створив банду викрадачів людей

Читать на русском
Правоохоронці викрили злочинну групу викрадачів людей, до складу якої входив співробітник Українського бюро Інтерполу та Європолу.

Правоохоронці викрили злочинну групу викрадачів людей, до складу якої входив співробітник Українського бюро Інтерполу та Європолу.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

У Києві затримали поліцейського за участь у викраденні людиниПоліцейський надав двом чоловікам інформацію про місце перебування одного зі столичних підприємців, скориставшись якою бізнесмена викрали.

За отриманою інформацією, в березні поточного року співробітник Укрбюро разом зі спільником викрали киянина. Закували чоловіка в наручники, вони побили його і на машині вивезли в ліс. Після цього вони змусили його віддати всі гроші і зникли з місця злочину.

Згідно з повідомленням прокуратури, не витримавши тиску, чоловік погодився віддати зловмисникам 85 тисяч гривень. Ще 24 тисяч гривень злочинці зняли з банківських карток потерпілого. Після чого зникли з місця скоєння злочину.

Нападниками виявилися 26-річний співробітник Укрбюро Інтерполу та Європолу в Києві і його 28-річний спільник.

Зловмисників вже повідомили про підозру у викраденні і грабежі. Одному з них Печерський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, СБУ готує екстрадицію високопоставленого грузинського чиновника, який знаходиться в міжнародному розшуку з 2012 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: