Аваков-молодший прокоментував «справу про рюкзаки»

Читать на русском
Син голови міністерства внутрішніх справ України Олександр повідомив, що кримінальне провадження у відношенні нього не має нічого спільного з юриспруденцією, а є спробою тиску на його батька.
Олександр Аваков

Син голови міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександр повідомив, що кримінальне провадження у відношенні нього не має нічого спільного з юриспруденцією, а є спробою тиску на його батька.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

Затримання сина Авакова: чому справа про закупівлю рюкзаків зайде в глухий кутСправу про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії в САП обіцяли завершити ще в жовтні 2016 року. Минуло багато часу, а розслідування тривають. Наразі затриманий син Авакова. Оцінку ситуації дали експерти.

«Кримінальне розслідування щодо мене не має нічого спільного з юриспруденцією і боротьбою з корупцією - це спроба політичного тиску на мого батька», - написав Аваков-молодший, при цьому підкресливши, що ні він, ні підприємницькі структури, що мають відношення до нього або їх сім'ї, ніколи не отримували ні копійки з держбюджету, а тим більше - бюджету МВС.

«Це наша принципова позиція», - зазначив він.

Аваков упевнений, що, коли «питання його участі в корупційних схемах були кинуті в суспільство - тепер важливо дати на нього відповідь».

«Розслідування НАБУ - це процедура, яку необхідно пройти. Я впевнений, що в суді зможу захистити своє ім'я та повністю довести свою невинність. Сподіваюся, все ті, хто огульно і до рішення суду, більше двох років вішав ярлики і виливав нечистоти на мене і мою сім'ю, після рішення суду - знайдуть в собі сили спростувати свої домисли і вибачитися», - підкреслив він.

Як повідомлялося, першого листопада Солом'янський районний суд обрав для сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександра запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного засобу контролю.

Втім, на нього не вистачило електронного браслета і поки не відомо, чи буде він його носити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: