Відсутність новин – хороші новини: у МВС пояснили мовчання про найгучніші злочини

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ пояснили своє мовчання з приводу розслідування останніх резонансних злочинів.

У Міністерстві внутрішніх справ пояснили своє мовчання з приводу розслідування останніх резонансних злочинів.

Як повідомив «Слову і Ділу» радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, МВС не хоче повторювати сумний досвід розслідування резонансних справ «у прямому ефірі».

«Будь-яке слідство вимагає тиші. Лише тоді, воно призводить до результатів», - зазначив Шкіряк.

«Розстрільний список»: кого вб'ють наступним після Аміни ОкуєвоїРозстріл автомобіля Аміни Окуєвої й Адама Осмаєва: чеченський слід, зв'язок із Мосійчуком та надзвичайно погана робота спецслужб.

Як вдалы приклади «тихих розслідувань» радник міністра навів розкриття вбивства Дениса Вороненкова, замаху на Антона Геращенка, де слідство встановило замовників і скоро буде суд, а також вбивства полковника Хараберюша. «Робота йде. Слідчі самі визначать ступінь відкритості наявних даних і коли їх можна оприлюднювати», - сказав радник міністра.

Нагадаємо, останнім часом в Києві скоєно низку резонансних злочинів. Так, в понеділок, 30 жовтня за Києвом був розстріляний джип, в якому знаходилися герої АТО Адам Осмаєв і його дружина Аміна Окуєва. Адам Осмаєв отримав поранення, а його дружина загинула. Злочинці поки не спіймані.

Ще раніше, 25 жовтня, в результаті спрацювування вибухового пристрою біля входу в редакцію телеканалу «Еспресо», на вулиці Адама Міцкевича в Солом'янському районі Києва, постраждали народний депутат Ігор Мосійчук (Радикальна партія України), політолог, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, а також мешканка Києва Надія Тарасенко. Крім того, загинули охоронець Мосійчука Руслан Кушнір і випадковий перехожий, колишній співробітник МВС, підполковник Михайло Мормель.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: