Бойовики 4 рази відкривали вогонь, поранено одного бійця – штаб АТО

Читать на русском
У зоні проведення АТО один український військовослужбовець отримав поранення біля села Кам'янка в Донецькій області 2 листопада в результаті обстрілу з боку бойовиків.

У зоні проведення АТО один український військовослужбовець отримав поранення біля села Кам'янка в Донецькій області 2 листопада в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Бойовики обстріляли позиції сил АТО під Кам'янкою з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 2 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Наші воїни жорстко відповіли ворогові з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримав поранення один боєць АТО. Зараз потерпілий знаходиться в військово-медичному закладі, і стан його здоров'я оцінюється як задовільний», - йдеться в повідомленні.

Всього станом на 18:00 бойовики обстріляли позиції сил АТО чотири рази.

Йшов четвертий рік війни: коли завершиться конфлікт на ДонбасіУ листопаді має відбутися зустріч представника Держдепу з Владиславом Сурковим. Тим часом Україна сподівається на миротворців. Війна триває вже четвертий рік. Що буде далі, міркували експерти.

«Із півночі в районі проведення АТО бойовики дещо зменшили кількість обстрілів позицій української армії. У той же час повного дотримання режиму тиші на Донбасі все ж не було. Всього з початку доби російсько-окупаційні угруповання 4 рази порушили перемир'я. Збройні сили України тричі застосовували зброю на ураження противника», - йдеться в звіті.

На донецькому напрямку, крім позиції біля Кам'янки, бойовики в четвер обстріляли позиції біля смт. Луганське Бахмутського району.

«На приморському напрямку противник, у черговий раз нехтуючи мирними домовленостями, застосовував міномети калібру 120 міліметрів на підступах до Старогнатівки», - інформують у штабі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу, 1 листопада, незаконні збройні формування 13 раз порушили перемир'я - один воїн ЗСУ загинув, ще двоє - травмовані.

Раніше стало відомо, чого потребують бійці ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: