Теракт у Нью-Йорку: водія вантажівки взяли під варту

Читать на русском
Підозрюваним у теракті в нижній частині Манхеттена (Нью-Йорк, США) є 29-річний житель Флориди Сайфуллах Саїпов, його взяли під варту.

Підозрюваним у теракті в нижній частині Манхеттена (Нью-Йорк, США) є 29-річний житель Флориди Сайфуллах Саїпов, його взято під варту.

Про це йдеться в Twitter нью-йоркської поліції, повідомляє «Слово і Діло».

Своєю чергою телеканал CBS передає, що «підозрюваний у теракті в Нью-Йорку ідентифікований як 29-річний Сайфуллах Хабібуллаевіч Саїпов, житель міста Тампа, Флорида».

CBS News також оприлюднив фотографію підозрюваного.

Теракти в Україні: чому підриви триватимутьНа думку експертів, успішній профілактиці терористичних актів заважає роз'єднаність українського суспільства, яке байдуже ставиться до терористичних атак.

Чоловік кричав «Аллах Акбар», коли вийшов із вантажівки. Він проїхав велосипедною доріжкою близько чотирьох кварталів, збиваючи велосипедистів і пішоходів, перш ніж повернутися на дорожні смуги, після чого наїхав на шкільний автобус та інший транспортний засіб, повідомляє телеканал.

«Після зіткнення зі шкільним автобусом чоловік вийшов, тримаючи в руках вогнепальну зброю. Офіцер поліції вистрілив йому в живіт», – повідомляє поліція Нью-Йорка.

За даними поліції, на місці інциденту були знайдені пейнтбольна рушниця та пневматична гвинтівка.

Поліція зазначає, що 11 осіб отримали «серйозні травми, які не становлять загрози для життя». Представник протипожежної служби Нью-Йорка розповів, що шестеро людей загинули на місці, а двоє померли в лікарні. Інцидент стався на Вест-стріт і Чемберс-стріт о 15:05 за місцевим часом.

Раніше стало відомо, чи постраждали українці під час теракту в Нью-Йорку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: