В Одесі арештували майно дитячого табору

Читать на русском
Суд Одеси заарештував без права розпорядження та користування на 18 будівель і споруд дитячого табору Вікторія.

Приморський райсуд Одеси наклав арешт без права розпорядження та користування на 18 будівель і споруд дитячого табору «Вікторія», де в ніч із 15 на 16 вересня загинули троє дітей.

Про це повідомляє «Думська», передає «Слово і Діло».

«Зазначене майно зберегло сліди кримінального злочину, тобто є доказом злочину. Слідчий довів, що існують ризики його перепланування, зміни цільового призначення, пошкодження або знищення, що в подальшому ускладнить встановлення істини та проведення необхідних слідчих дій», – йдеться в постанові суду.

Повідомляється, що загальна площа заарештованих будівель становить 4065,4 кв. м.

Арешт наклали в рамках кримінального провадження з приводу порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

Нагадаємо, в ніч із 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель». У результаті пожежі загинули троє дітей, ще двоє були шпиталізовані.

Трагедія в таборі «Вікторія»: чи піде Труханов у відставку?Трагедія в одеському таборі Вікторія забрала життя трьох дівчаток. Чи будуть наслідки для одеської мерії, дізнавалися експерти.

Згодом суд заарештував на 2 місяці директора табору Петроса Саркісяна та відповідальну за пожежну безпеку старшу виховательку Наталю Янчик.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: