Аваков-молодший повідомив про політичну заангажованість справи

Читать на русском
Син міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександр повідомив, що вважає справу проти нього політично заангажованою.
Олександр Аваков

Син міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександр повідомив, що вважає справу проти нього політично заангажованим.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РБК-Україна.

«Ваша честь, хотів би заявити, що справа вважаю максимально політично заангажованим», - сказав Аваков-молодший під час засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

Порошенко vs. МВС: три версії, чому взялися за сина АваковаСину Арсена Авакова сьогодні оберуть запобіжний захід у справі про закупівлю рюкзаків МВС, яку понад рік не могли розслідувати. У НФ вже заявили про політичні мотиви АП, а тим часом сам президент здійснює робочий візит до ОАЕ. Про конфлікт МВС із АП міркували експерти.

Захист сина Авакова попросила суд відмовити Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі в задоволенні клопотання про запобіжний захід.

Нагадаємо, експертизами по «справі рюкзаків Авакова» встановлено, що вартість одного для Міністерства внутрішніх справ становила 555 грн, хоча за підсумками тендерної процедури їх було закуплено по 2899 грн за штуку.

Сьогодні, 1 листопада, в Раді зареєстрували два проекти постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: