Рада може відсторонити від роботи Авакова

Читать на русском
У Верховній Раді зареєстрували два проекти постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра МВС.

У Верховній Раді зареєстрували два проекти постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України.

Про це йдеться на сайті парламенту, передає «Слово і Діло».

Автором проекту постанови № 7250 «Про відсторонення Авакова А.Б. від виконання повноважень Міністра внутрішніх справ України» є народний депутат Юрій Левченко.

Ще один проект постанови № 7252 «Про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України з вимогою відсторонити Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. від виконання обов'язків на час розслідування НАБУ справи про закупівлю рюкзаків МВС протягом 2014-2015 років» зареєстрував Сергій Каплін.

Наразі пояснювальні записки до обох документів у системі відсутні.

Порошенко vs. МВС: три версії, чому взялися за сина АваковаСину Арсена Авакова сьогодні оберуть запобіжний захід у справі про закупівлю рюкзаків МВС, яку понад рік не могли розслідувати. У НФ вже заявили про політичні мотиви АП, а тим часом сам президент здійснює робочий візит до ОАЕ. Про конфлікт МВС із АП міркували експерти.

Нагадаємо, 31 жовтня двом затриманим у справі «рюкзаків Авакова» повідомили про підозру.

Згодом стало відомо, що підозру оголосили і третьому затриманому у цій справі. Одним з них став син глави МВС Арсена Авакова Олександр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: