Колишнього міністра Ізраїлю відправили за ґрати на 15 місяців

Читать на русском
Колишній міністр туризму Ізраїлю Стас Місежніков уклав угоду з прокуратурою, визнавши себе винним у шахрайстві й порушенні громадської довіри.

Колишній міністр туризму Ізраїлю Стас Місежніков уклав угоду з прокуратурою, визнавши себе винним у шахрайстві й порушенні громадської довіри.

За умовами угоди, Місежніков відправиться до в'язниці на 15 місяців і виплатить 70 тисяч шекелів штрафу, передають «Новини Ізраїлю», пише «Слово і Діло».

«В обмін на зізнання в порушенні суспільної довіри й шахрайстві з Місежнікова зняте звинувачення в отриманні хабарів», – йдеться в повідомленні.

Скільки іноземців відвідує Україну?Аналітики Слова і Діла розібралися, скільки іноземців приїздить в Україну протягом останніх років.

Повідомляється, що вперше про переговори, які велися між адвокатами Місежнікова й прокуратурою з приводу укладення досудової угоди, йшлося в повідомленні телеканалу «Кан 11», оприлюдненому 8 серпня. Тоді наголошувалося, що саме з цієї причини Місежникову не був пред'явлений обвинувальний висновок.

Стас Місежніков підозрювався в отриманні хабарів, обмані громадської довіри, зберіганні та вживанні наркотиків, а також у створенні перешкод слідству. Відзначається, що перебуваючи на посаді міністра туризму, він перевів мільйон шекелів на проведення студентського фестивалю в Ейлаті, вимагаючи від організаторів залучити до його проведення свою подругу, якій був виплачений гонорар у розмірі десяти тисяч шекелів. Також у матеріалах слідства вказується, що перебуваючи на посаді міністра туризму, Місежніков на заходах в Ізраїлі й за кордоном посилав свою людину за кокаїном, який він вживав під час заходів. Сам Місежніков категорично відкидав ці звинувачення.

Нагадаємо, в Умані між хасидами сталася поножовщина.

Раніше повідомлялося, що по Ізраїлю випустили ракету із сектора Газа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: