В Умані між хасидами сталася різанина

Читать на русском
Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу, яка підозрюється в причетності до скоєння кримінального злочину. Нею виявився 52-річний громадянин Ізраїлю.

В Умані в результаті конфлікту між паломниками-хасидами 25 вересня один із них завдав ножового поранення іншому.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію поліції Черкаської області.

Нацполіція приготувалася до напливу паломників до УманіВ Умані на Черкащині у вересні відбудеться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем, в зв'язку з чим в Україні готуються прийняти більше 30 тисяч чоловік з більш ніж 20 країн світу.

«До приймального відділення Уманської міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення був доправлений 42-річний хасид, громадянин Ізраїлю. Як було встановлено при спілкуванні з потерпілим, між ним та іншим хасидом виник конфлікт, у результаті якого чоловік завдав потерпілому ножового поранення», – повідомили в поліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу, яка підозрюється в причетності до скоєння цього кримінального злочину. Нею виявився 52-річний громадянин Ізраїлю. Чоловік був затриманий.

За цим фактом Уманський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 21 вересня в гаражах неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів в Умані стався вибух невідомого предмета, в результаті чого пошкодження отримав 13-річний громадянин Ізраїлю.

Раніше повідомлялося, що в Умані поліція вилучила в громадянина Ізраїлю 25 пакетів із наркотиками.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: