У БПП розповіли про результати місцевих виборів

Читать на русском
У пропрезидентській партії заявили про впевнену перемогу в більш ніж половині громад, в яких проходили вибори.

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» повідомляє про впевнену перемогу на виборах, кандидати політичної сили перемогли в більш ніж половині громад.

Про це повідомляє прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

«Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» перемагає на виборах в ОТГ. За результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 108 переможців, або 53,73%, на посади голів ОТГ – висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». З них – 16 міських ОТГ, 30 селищних та 62 сільських», – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними партії, кандидати від ВО «Батьківщина» лідирують у 10 ОТГ, Аграрної партії – в 5 ОТГ, партії «Наш край» – в 5 ОТГ, «За конкретні справи» – в 3 ОТГ, УКРОП, Радикальна партія та «Сила людей» – по 1 ОТГ.

Крім того, в Донецькій області партія БПП «Солідарність» показала 100-відсотковий результат. В обох ОТГ, де проходили перші вибори, перемогли її кандидати. Зважаючи на отримані дані, кандидати від БПП «Солідарність» очолять у Дніпропетровській області – 17, у Волинській області – 12, у Черкаській – 8, у Вінницькій – 7, у Харківській – 7, в Івано-Франківській – 7, Львівській – 7 ОТГ.

Партія БПП «Солідарність» також отримала перемогу у виборах депутатів новостворених об'єднаних громад. Згідно з підрахунком половини бюлетенів, партія отримала не менш ніж 600 депутатських мандатів.

Нагадаємо, в неділю, 29 жовтня, в Україні пройшли місцеві вибори в ОТГ. За фактами порушень поліція відкрила 10 кримінальних проваджень.

Раніше в Дніпропетровській області розгромили виборчу дільницю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: