Гройсман повідомив, скільки ям залатали на українських дорогах

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, як проходить асфальтування та ремонт українських доріг.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що за підсумками 9 місяців нинішнього року дорожники ліквідували 7,686 тис. квадратних метрів ям на українських дорогах.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Україна активно інтегрується в глобальну систему переміщення вантажів. Процес вимагає відповідальних рішень і синхронізації з іншими країнами. Важлива і робота всередині країни - оновлення і будівництво доріг, модернізація портів і аеропортів», - сказав Гройсман.

«За 9 місяців 2017 роки ми вийшли на безпрецедентні обсяги ремонтів на дорогах, значно зріс обсяг авіаперевезень і транзит вантажів через морські порти», - додав він.

Як відомо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяв залучити в 2016 році 18-19 мільярдів гривень на ремонт і будівництво доріг по всій країні, але так і не дотримав слова. Повний перелік його обіцянок - за посиланням.

Аналітики порталу розповіли, скільки коштів в Україні витрачають на дороги.

Хто з політиків обіцяв зайнятися ремонтом однією з найгірших доріг України і стратегічною для нашої країни магістралі, «Слово і Діло» з'ясовувало в матеріалі «Місцеві легенди України. Траса Одеса-Рені».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: