Турчинов доручив посилити заходи по збереженню життя бійців

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя українських військовослужбовців.

Секретар РНБО Олександр Турчинов поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба РНБО, передає «Слово і Діло».

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє негайну мобілізацію у випадку значного загострення ситуації в зоні АТОСказано 5 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Архів

«Із огляду на значні втрати за добу, які пройшли два дні тому (4 загиблих, 4 поранених), секретар РНБО України поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя і здоров'я військовослужбовців в умовах постійних військових провокацій ворога», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Турчинов виїхав на передові рубежі оборони в район Світлодарської дуги. Зокрема, секретар РНБО побував на опорних пунктах, які раніше відбили українські військовослужбовці.

За його словами, незважаючи на Мінські домовленості, російсько-терористичні угруповання не припиняють військових провокацій і обстрілів наших позицій ВСУ.

«Але завдяки мужності і професіоналізму наших військових, всі військові авантюри окупаційних російських військ приречені», - підкреслив Турчинов.

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко затвердив символіку РНБО.

Нагадаємо, Турчинов розповів, для чого президент зможе застосовувати армію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: