В Європарламенті зробили чергове попередження Росії

Читать на русском
Депутати Європарламенту акцентували увагу на погіршенні ситуації в Росії у сфері свободи думки та зібрань.

В Європарламенті вкотре наголосили на порушенні основоположних свобод у Росії.

Про це йшлося на засіданні делегації законодавчого органу ЄС до комітету парламентської співпраці з РФ у четвер, 26 жовтня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ув’язнення й насильство проти осіб, які критично виступають проти режиму в Росії в контексті виборів наступного року (президента РФ 18 березня – ред.), мають бути припинені», – наголосив голова делегації ЄП у комітеті парламентського співробітництва з РФ Отмар Карас (Австрія).

Костянтин ЧернилевськийСекретар Хмельницької міської ради
Чернилевський пообіцяв піклуватись про людей, які пережили політичні репресіїСказано 13 травня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Під час засідання комітету депутати Європарламенту акцентували увагу на погіршенні ситуації в Росії у сфері свободи думки та зібрань.

«Я закликаю російське керівництво виконувати міжнародні зобов’язання щодо дотримання цих фундаментальних свобод», – заявив Карас.

Раніше заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що після звільнення з російського ув'язнення за деякий час спробує повернутися до Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: