Естонський прем'єр-міністр потрапив у аварію

Читать на русском
У середу, 25 жовтня, в службовий автомобіль Audi A8 прем'єр-міністра Талліна Юрі Ратіса врізався Mercedes.

У середу, 25 жовтня, в службовий автомобіль Audi A8 прем'єр-міністра Талліна Юрі Ратіса врізався Mercedes.

Як пише «Слово і Діло» з посиланням на видання Post Times, авто прем'єра і ще одна машина, яка супроводжувала Ратіса, їхали з сиренами і проблисковими маячками. Коли машини доїхали до перехрестя перед Драматичним театром, зліва вискочив позашляховик Mercedes і врізався в Audi, в якому знаходився прем'єр.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Очевидці в коментарі журналістам розповіли, що зіткнення було досить сильним, про що також свідчить стан пом'ятою Audi.

Поліцейські доставили прем'єра до місця призначення на іншій машині.

У МВС назвали шокуючу статистику покарань за п'яне водінняЗгідно з даними, які повідомили «Слову і Ділу» в МВС, переважна більшість п'яних водіїв, спійманих за кермом, уникають відповідальності.

Чи буде розпочато провадження або ж ДТП розглядатимуть як страховий випадок, представник поліції Барбара Ліхтфельд поки не змогла уточнити.

Нагадаємо, у вівторок, 24 жовтня, на перехресті по вулиці Мельника у Львові зіткнулися автомобілі, в одному з яких знаходився колишній мер міста Любомир Буняк.

Нагадаємо, в Естонії в четвер, 5 жовтня, відбулося дострокове голосування на виборах до органів місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: