У Росії зникли двоє українців

Читать на русском
У Росії, в районі Ростова-на-Дону, безвісти пропали двоє українців, які поверталися автостопом із Грузії додому в Україну.

У Росії, в районі Ростова-на-Дону, безвісти пропали двоє українців, які поверталися автостопом із Грузії додому в Україну.

Про це розповіли друзі і родичі зниклих, пише «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією видання, зниклі - 25-річний Олександр Бабинець і 28-річний Сергій Велівши.

За словами мами Олександра Бабинця, хлопці подорожували автостопом із Грузії в Україну через Росію. Вони обидва були працівниками ресторанного бізнесу та їх цікавила грузинська кухня.

Під час подорожі вони практично кожні три дні виходили на зв'язок.

Орієнтовно 30 вересня діти залишили Грузію, попрямувавши додому коротким шляхом - по трасі Кавказ через Кабардино-Балкарії, Ставропольський і Краснодарський край Росії. За словами матері, вони планували повернутися в Україну так само, як їхали, - через Харківську область, проїхавши російський Бєлгород. Їхній шлях пролягав через Ростов-на-Дону.

Саме біля Ростова-на-Дону хлопці останній раз вийшли на зв'язок. Близько шостої години вечора 7 жовтня Олександр скинув мамі геолокацію. Це було останнє повідомлення. Жінка повідомила, що звернулася в місцеву поліцію та в посольство України в Росії.

Нагадаємо, стан здоров'я українця Гриба погіршився.

Раніше ФСБ заявила про затримання українця після перестрілки на кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: